MOB: 091/203-50-55, MOB: 098/994-19-68 URED: 031/327-513

E-MAIL : info@dm-racunovodstvo.hr

O NAMA

Dm računovodstvo d.o.o. poduzeće je specijalizirano za računovodstvene i knjigovodstvene usluge, financijsko i porezno savjetovanje.

Nalazimo se u Osijeku, Ulica kralja Zvonimira 11, u blizini glavne tržnice, FINA-e i Porezne uprave, što se pokazalo vrlo praktično za naše klijente. Imamo najmodernije programe i opremu za naš posao, što nam omogućava pružanje brze i kvalitetne usluge, kao i komunikaciju s poslovnim partnerima.

Uz uobičajene usluge knjigovodstvenih servisa pružamo i druge administrativne usluge. Svoje klijente zastupamo po ugovorima u Poreznim ispostavama Ministarstva financija i pred inspekcijskim službama. Nama prepustite komunikaciju s Poreznom upravom, FINA-om HZZO-om i HMZO-om što provodimo elektronskim putem. Naši klijenti su trgovačka društva i obrti.

Knjigovodstvene usluge bit će pokrivene policom osiguranja od odgovornosti knjigovodstveno-računovodstvenog servisa.

Koristit ćemo najmodernija sredstva komunikacije i s vama i s državnom upravom što znači ušteda Vašeg vremena i vrlo brže i pravovremene informacije iz porezne uprave i drugih državnih službi.

Mi ćemo kontaktirati u vaše ime s državnim organima kao što su trgovački sud, uredi za gospodarstvo, porezna uprava, ministarstvo financija i razne inspekcije. Internetski smo povezani s poreznom upravom što znači da po informacije ne morate ići referentu u poreznu upravu već sve možete doznati kod nas. To će vam omogućiti da svoje porezne obaveze plaćate na vrijeme, čime izbjegavate plaćanje kamata i potencijalnih kazni.

Pružat ćemo vam profesionalnu i potpunu uslugu na najvišoj razini i rješenja po vašoj mjeri – od preuzimanja dokumentacije, obrade podataka, prijave i odjave vaših radnika, stručnog i poslovnog savjetovanja do predstavljanja pred zakonskim tijelima vezanim uz financije i računovodstvo.

Preuzet ćemo sve administrativne poslove vaše tvrtke i omogućiti vam da svu vašu energiju posvetite vođenju vašeg osnovnog poslovanja.

Vaše poslovne knjige bit će uvijek ažurne i uredne, a od nas iz njih saznat ćete kako poslujete, kako poslovati bolje i nećete se trebati opterećivati mnoštvom zakona koji se stalno mijenjaju.

Kontaktirat ćemo s vama telefonom, telefaksom, E-mail-om ili osobno. Kad god zatrebate dobit ćete savjet ili potrebnu informaciju. Obavještavat ćemo vas o novostima vezanima uz zakone i propise koji su važni za vaše poslovanje.

Pripremit ćemo vam elaborate i druge dokumente potrebne za kredit i direktno u Vaše ime kontaktirati s kreditnim odjelom Vaše banke.

Sve što saznamo o vama i vašoj tvrtki čuvat ćemo kao poslovnu tajnu.

Jamčimo vam:

-pouzdanost

-tajnost

-fleksibilnost

-ažurnost